Bor-és pálinkakészítéshez kezelési anyagok, kellékek

Üzleteinkben a bor- és pálinkakészítéshez szükséges kezelési anyagok és kellékek széles választékát kínáljuk. Úgy, mint:

  • Élesztők (általános, hidegtűrő, alkoholtűrő, aromafelszabadító), élesztő tápsók
  • Pektinbontó enzimek (por és folyadék formában)
  • Borkénpor, törzsoldat, kénlap
  • Borkősav, citromsav, szénsavas mész
  • Szalicil, káliumszorbát, nátriumbenzoát, timsó
  • Szőlőcukor
  • Derítőszerek (tükrös derítő, deriton, bentonit)
  • Habzásgátló
  • Foszforsav, almasav, almasav bontó
  • Pimpósodásgátló tabletták
  • Hordómosó (savas, lúgos), trisó
  • Parafinolaj
  • Digitális ph mérő, lakmuszpapír
  • Refraktométer
  • Fokolók (must, bor, cefre, szesz, hőmérős változatban is), mérőhengerek.

A bejegyzés kategóriája: hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.