Címke: bor

Üvegáruk széles választékban

Boros és pálinkás üvegek (dugózható, csavarzáras, csatos), csapos üvegek, befőttes üvegek, üvegballonok.

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Üvegáruk széles választékban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden, ami palackozáshoz szükséges

Minden palackozáshoz szükséges eszköz, kellék megtalálható üzletünkben: üvegek széles választékban, palackcsepegtető, sterilizáló, üvegmosók, tölcsérek, dugók, dugózók, kapszulák, címkék.

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , | Minden, ami palackozáshoz szükséges bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Borászati kellékek, eszközök, kezelési anyagok

Borászati kellékek, eszközök, kezelési anyagok széles választékával (a szőlő/gyümölcs szüretelésétől a bor/pálinka palackozásáig) várjuk kedves Vásárlóinkat!

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Borászati kellékek, eszközök, kezelési anyagok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsonyi kínálatunkból

Karácsonyi díszítésű borok, bortartók (mikulásos, textil, szánkó, fadobozok), üvegek (angyal, fenyő, adventi naptáras pálinkás), poharak (boros, pezsgős, pálinkás, sörös), öntapadós címkék (fém és papír), karácsonyi desszertek.

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , , , , , | Karácsonyi kínálatunkból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

November 11. Szent Márton nap

A Karácsony előtti 40 napos böjt előtti utolsó ünnepnap, ilyenkor a népszokások szerint nagy evés-ivást rendeztek, hogy a következő esztendőben is legyen mit fogyasztani. A Márton-napi ételek jellemzően libafogások, amelyek után újborral szokás koccintani. Úgy tartották, a minél több ivással … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , | November 11. Szent Márton nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bor-és pálinkakészítéshez kezelési anyagok, kellékek

Üzleteinkben a bor- és pálinkakészítéshez szükséges kezelési anyagok és kellékek széles választékát kínáljuk. Úgy, mint: Élesztők (általános, hidegtűrő, alkoholtűrő, aromafelszabadító), élesztő tápsók Pektinbontó enzimek (por és folyadék formában) Borkénpor, törzsoldat, kénlap Borkősav, citromsav, szénsavas mész Szalicil, káliumszorbát, nátriumbenzoát, timsó Szőlőcukor … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: hírek | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Bor-és pálinkakészítéshez kezelési anyagok, kellékek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva